error 500 μετα απο 3.1.12 to 3.2.2

Υποστήριξη σχετικά με οποιοδήποτε θέμα του phpBB (σειρά εκδόσεων 3.2.x).
Σημείωση: Εδώ μπορείτε να αναζητάτε βοήθεια για τη λειτουργία του phpBB μόνο.
Άβαταρ μέλους
harris
Μέλος
Μέλος
Δημοσιεύσεις: 65
Εγγραφή: Παρ 11 Μαρ 2016, 09:38
Τοποθεσία: Athens
Επικοινωνία:

error 500 μετα απο 3.1.12 to 3.2.2

Δημοσίευση από harris » Δευ 18 Ιουν 2018, 20:25

Καλησπέρα,
πριν το upgrade είχα απενεργοποιήσει ΟΛΑ τα extensions και εκανα την καθαρη εγκατασταση. Εγίνε update η βαση.

Σαν Super Admin μπαινω κανονικα. Εσβησα Cache apo browser και απο Forum ftp. Σαν αλλος χρηστης ακομα κια σαν moderator πετάει error 500 οταν βάζω τον κωδικό...


Εαν βαλω www.myforum.gr. δηλάδη εαν βαλω την τελεια στο τελος φορτώνει ενω πριν οχι. Εαν παω να βαλω username και password λευκη σελιδα error 500...

Μερικές φορες πετάει και αυτό το error:

[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Configurator.php on line 2508: DOMElement::getAttribute(): Couldn't fetch DOMElement
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Configurator.php on line 2510: DOMXPath::query(): Couldn't fetch DOMElement
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/s9e/text-formatter/src/Configurator.php on line 2510: Invalid argument supplied for foreach()

Οταν σβηνω το Cache του browser φορτώνει μετα την προσπαθεια για Login. Αλλιως λευκη σελιδα(error 500)

H selida moy einai https.

Δεν μπορω να καταλαβω τι γίνεται... Μαλλον κατι με το .htaccess μου φαινεται οτι φταίει...
:roll:

UPDATE: Το ελυσα. Έφταιγε οτι ηθελε σβήσιμω ενα απενεργοποιημένο extentions το thanks for POSTS. Το εσβησα και δεν βγαζει error.