Error μετά από ενεργοποίηση plugin

Υποστήριξη σχετικά με τις επεκτάσεις (extensions) του phpBB, σειρά εκδόσεων 3.3.x
Σημείωση: Εδώ μπορείτε να αναζητάτε βοήθεια για τις τροποποιήσεις του phpBB μόνο.
Άβαταρ μέλους
pokemon640
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: Πέμ 26 Δεκ 2019, 08:21

Error μετά από ενεργοποίηση plugin

Δημοσίευση από pokemon640 »

Πρόσφατα έκανα μετάβαση από 3.0.χ σε 3.3.1 (την τελευταία δηλαδή).
Πριν τα κάνω αυτά, έκανα καθαρισμό με το STK tool όλη την Database (για να μην έχω σκουπίδια από MODs και άλλα πράγματα), ακολούθησα τις οδηγίες εδώ όπως έπρεπε.
Όταν πάω να βάλω το Advanced BBCode box και το κάνω enable, μου ασπρίζει την οθόνη , γυρνάω στο forum και αντικρίζω την εικόνα που βλέπετε όταν πηγαίνω στον full editor.

Μπορώ να δω πουθενά κάποιο Log file να βοηθήσω παραπάνω ;
Όταν μπήκα πάλι στο ACP. Το plugin ΔΕΝ ήταν ενεργό. Και να πατούσα enable ξανά τα ίδια θα έβλεπα. :|
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pokemon640 την Πέμ 15 Οκτ 2020, 23:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
greko11
Συντονιστής
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 381
Εγγραφή: Παρ 25 Μαρ 2016, 19:35
Τοποθεσία: Γρηγόρης@ Θεσ/νίκη
Επικοινωνία:

Re: Άσπρη οθόνη μετά από ενεργοποίηση plugin

Δημοσίευση από greko11 »

Η άσπρες σελίδες συνήθως είναι από τα αρχεία ελληνικής γλώσσας, μήπως δεν ανέβηκε κάποιο αρχείο της γλώσσας ,ξανά' ανέβασε τα .
Δεν παρέχεται υποστήριξη μέσω προσωπικών μηνυμάτων, γι' αυτό υπάρχει το φόρουμ.
Με το δικό σας πρόβλημα αν υπάρχει στο φόρουμ μπορεί να βοηθήσει και κάποιο άλλο μέλος.
Άβαταρ μέλους
pokemon640
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: Πέμ 26 Δεκ 2019, 08:21

Re: Άσπρη οθόνη μετά από ενεργοποίηση plugin

Δημοσίευση από pokemon640 »

greko11 έγραψε: Πέμ 15 Οκτ 2020, 18:52 Η άσπρες σελίδες συνήθως είναι από τα αρχεία ελληνικής γλώσσας, μήπως δεν ανέβηκε κάποιο αρχείο της γλώσσας ,ξανά' ανέβασε τα .
Το ξανά ανέβασα, ωραία, κάτι κάναμε

τώρα έβγαλε :
PHP Fatal error: Uncaught InvalidArgumentException: Cannot interpret the BBCode definition in /******/forum/vendor/s9e/text-formatter/src/Plugins/BBCodes/Configurator/BBCodeMonkey.php:220
Stack trace:
#0 /******/forum/vendor/s9e/text-formatter/src/Plugins/BBCodes/Configurator/BBCodeMonkey.php(110): s9e\TextFormatter\Plugins\BBCodes\Configurator\BBCodeMonkey->parse('.')
#1 /******/forum/vendor/s9e/text-formatter/src/Plugins/BBCodes/Configurator.php(104): s9e\TextFormatter\Plugins\BBCodes\Configurator\BBCodeMonkey->create('.', Object(s9e\TextFormatter\Configurator\Items\UnsafeTemplate))
#2 /******/forum/phpbb/textformatter/s9e/bbcode_merger.php(77): s9e\TextFormatter\Plugins\BBCodes\Configurator->addCustom('.', Object(s9e\TextFormatter\Configurator\Items\UnsafeTemplate))
#3 /******/forum/phpbb/textformatter/s9e/bbcode_merger.php(49): phpbb\textformatter\s9e\bbcode_merger->create_bbcode(Array)
#4 in /******/forum/vendor/s9e/text-formatter/src/Plugins/BBCodes/Configurator/BBCodeMonkey.php on line 220
Τα αστεράκια τα έβαλα εγώ γιατί φαινόταν το user του Host
Άβαταρ μέλους
greko11
Συντονιστής
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 381
Εγγραφή: Παρ 25 Μαρ 2016, 19:35
Τοποθεσία: Γρηγόρης@ Θεσ/νίκη
Επικοινωνία:

Re: Error μετά από ενεργοποίηση plugin

Δημοσίευση από greko11 »

Αν αφαιρέσεις το Advanced BBCode Box ( δοκίμασε ) θα σου βγάλει πάλι τα σφάλματα.
Δεν παρέχεται υποστήριξη μέσω προσωπικών μηνυμάτων, γι' αυτό υπάρχει το φόρουμ.
Με το δικό σας πρόβλημα αν υπάρχει στο φόρουμ μπορεί να βοηθήσει και κάποιο άλλο μέλος.
Άβαταρ μέλους
pokemon640
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: Πέμ 26 Δεκ 2019, 08:21

Re: Error μετά από ενεργοποίηση plugin

Δημοσίευση από pokemon640 »

greko11 έγραψε: Παρ 16 Οκτ 2020, 19:10 Αν αφαιρέσεις το Advanced BBCode Box ( δοκίμασε ) θα σου βγάλει πάλι τα σφάλματα.
πως να το αφαιρέσω ;
να αφαιρέσω ένα ένα τα bbcodes από το ACP, και να ξαναπροσπαθήσω να το κάνω πάλι enable ; :roll:

Υ.Γ. Ξέχασα να αναφέρω, έχει ξεμείνει από την παλιά εγκατάσταση (3.0.x), παρόλο που είχα κάνει καθαρισμό με το STK, Και ανέβασα νέα αρχεία (μόνο 3.3.1) από την αρχή (clean install), εμφανίζει το error. Το Advanced BBCode Box δεν ενεργοποιείται και όταν πάω να το ενεργοποιήσω από το ACP εμφανίζει τις γραμμές σφάλματος που ανέφερα.
Άβαταρ μέλους
greko11
Συντονιστής
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 381
Εγγραφή: Παρ 25 Μαρ 2016, 19:35
Τοποθεσία: Γρηγόρης@ Θεσ/νίκη
Επικοινωνία:

Re: Error μετά από ενεργοποίηση plugin

Δημοσίευση από greko11 »

pokemon640 έγραψε: Παρ 16 Οκτ 2020, 22:52 πως να το αφαιρέσω ;
να αφαιρέσω ένα ένα τα bbcodes από το ACP, και να ξαναπροσπαθήσω να το κάνω πάλι enable ; :roll:
Ναι ένα ένα από το ACP .
Δεν παρέχεται υποστήριξη μέσω προσωπικών μηνυμάτων, γι' αυτό υπάρχει το φόρουμ.
Με το δικό σας πρόβλημα αν υπάρχει στο φόρουμ μπορεί να βοηθήσει και κάποιο άλλο μέλος.
Άβαταρ μέλους
pokemon640
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: Πέμ 26 Δεκ 2019, 08:21

Re: Error μετά από ενεργοποίηση plugin

Δημοσίευση από pokemon640 »

Thanks, αφαίρεσα τα BBCodes από το ACP, κατάφερε να μπεί το extension, παίζει ωραία, αν και λείπουν πολλά, τα βάζω ένα ένα όσα λείπουν :D
Ναν καλά το VMware και το Xampp που έχω για δοκιμές, εκεί όλος περίεργος έπαιξε. :evil:

Πως κάνω reparse για να νιώσουν τα παλιά ποστ και να μην βγάζουν κώδικα ;
Άβαταρ μέλους
tzampatzis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 293
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2016, 09:02
Τοποθεσία: Παναγιώτης@Λέσβος
Επικοινωνία:

Re: Error μετά από ενεργοποίηση plugin

Δημοσίευση από tzampatzis »

Πλέον σου δίνει τη δυνατότητα το phpBB μέσα από τη γραμμή εντολών του (CLI) να κάνεις reparse εύκολα με την εντολή

Κώδικας: Επιλογή όλων

php bin/phpbbcli.php --safe-mode reparser:reparse post_text --ansi
Μπαίνεις στη γραμμή εντολών του host σου και αφού κάνεις cd στον root φάκελο του φόρουμ σου, βάζεις την παραπάνω εντολή.

ΝΑ ξέρεις ότι η παραπάνω εντολή κάνει reparse ΜΟΝΟ τα post.

Edit:
Σόρρυ, ξέχασα, αν σου βγάζει ένα error και δεν τρέχει τον reparser, τρέξε στην SQL σου αυτό:

Κώδικας: Επιλογή όλων

UPDATE phpbb_config SET config_value = '0' WHERE config_name = 'reparse_lock';
ενδέχεται να έχει ξεμείνει κανένα lock από κανα cron job ή οτιδήποτε.
Δεν παρέχεται υποστήριξη μέσω προσωπικών μηνυμάτων, γι' αυτό έχουμε το phpBBgr.com
Άβαταρ μέλους
pokemon640
Νέο μέλος
Νέο μέλος
Δημοσιεύσεις: 9
Εγγραφή: Πέμ 26 Δεκ 2019, 08:21

Re: Error μετά από ενεργοποίηση plugin

Δημοσίευση από pokemon640 »

ωραία, αυτό θα το κάνω όταν κάνω disable το board για λίγο η μπορώ και onthefly ? :lol:
Άβαταρ μέλους
tzampatzis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 293
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2016, 09:02
Τοποθεσία: Παναγιώτης@Λέσβος
Επικοινωνία:

Re: Error μετά από ενεργοποίηση plugin

Δημοσίευση από tzampatzis »

Και on-the-fly. Απλά αν έχεις μεγάλο board θα αργήσει λίγο.
Δεν παρέχεται υποστήριξη μέσω προσωπικών μηνυμάτων, γι' αυτό έχουμε το phpBBgr.com
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επεκτάσεις 3.3.x”