προβλημα με extension

Υποστήριξη σχετικά με τις επεκτάσεις (extensions) του phpBB, σειρά εκδόσεων 3.2.x
Σημείωση: Εδώ μπορείτε να αναζητάτε βοήθεια για τις τροποποιήσεις του phpBB μόνο.
Άβαταρ μέλους
vasilise21
Μέλος
Μέλος
Δημοσιεύσεις: 120
Εγγραφή: Κυρ 6 Νοέμ 2016, 22:34
Τοποθεσία: λεσβος

προβλημα με extension

Δημοσίευση από vasilise21 » Πέμ 15 Νοέμ 2018, 18:51

καλησπερα σας μετα απο πολυ καιρο.εχουμε στησει η σελιδα μας και εμεις με το phpbb 3.2.3 το αναβαθμισμενο και χρησιμοποιουμε το θεμα το promaterial το οποιο δεν ειναι τοσο κουραστικο στο ματι και ειναι ποιο βολικο απο το κινητο.ποιο μαζεμενο.εχουμε περασει το thanks for post

Έκδοση:
3.2.11
πριν καιρο ειχαμε την ποιο παλια του εκδοση και καναμε τη δουλεια μ ας.καποια στιγμη χαθηκε και απο τα ποστ απο μεσα το συγκεκριμενο κουμπακι και απο το tapatalk.παρακατω θα σας δειξω καποια ερρορ τα οποια εμφανιζονται οταν ειναι ενεργοποιημενο το extension το συγκεκριμενο .
error extension.PNG
και αυτα εδω οταν προσπαθω να κανω εκαθαριση δεδομενων ωστε να καθαρισει πληρος.


FILE: (not given by php)
LINE: (not given by php)
CALL: msg_handler()

FILE: [ROOT]/phpbb/db/driver/driver.php
LINE: 997
CALL: trigger_error()

FILE: [ROOT]/phpbb/db/driver/mysqli.php
LINE: 193
CALL: phpbb\db\driver\driver->sql_error()

FILE: [ROOT]/phpbb/db/tools/tools.php
LINE: 936
CALL: phpbb\db\driver\mysqli->sql_query()

FILE: [ROOT]/phpbb/db/tools/tools.php
LINE: 579
CALL: phpbb\db\tools\tools->sql_index_exists()

FILE: (not given by php)
LINE: (not given by php)
CALL: phpbb\db\tools\tools->perform_schema_changes()

FILE: [ROOT]/phpbb/db/migrator.php
LINE: 714
CALL: call_user_func_array()

FILE: [ROOT]/phpbb/db/migrator.php
LINE: 661
CALL: phpbb\db\migrator->run_step()

FILE: [ROOT]/phpbb/db/migrator.php
LINE: 589
CALL: phpbb\db\migrator->process_data_step()

FILE: [ROOT]/phpbb/db/migrator.php
LINE: 517
CALL: phpbb\db\migrator->try_revert()

FILE: [ROOT]/phpbb/db/migrator.php
LINE: 512
CALL: phpbb\db\migrator->revert_do()

FILE: [ROOT]/phpbb/db/migrator.php
LINE: 512
CALL: phpbb\db\migrator->revert_do()

FILE: [ROOT]/phpbb/db/migrator.php
LINE: 512
CALL: phpbb\db\migrator->revert_do()

FILE: [ROOT]/phpbb/db/migrator.php
LINE: 512
CALL: phpbb\db\migrator->revert_do()

FILE: [ROOT]/phpbb/db/migrator.php
LINE: 512
CALL: phpbb\db\migrator->revert_do()

FILE: [ROOT]/phpbb/db/migrator.php
LINE: 488
CALL: phpbb\db\migrator->revert_do()

FILE: [ROOT]/phpbb/extension/base.php
LINE: 108
CALL: phpbb\db\migrator->revert()

FILE: [ROOT]/ext/gfksx/ThanksForPosts/ext.php
LINE: 111
CALL: phpbb\extension\base->purge_step()

FILE: [ROOT]/phpbb/extension/manager.php
LINE: 359
CALL: gfksx\ThanksForPosts\ext->purge_step()

FILE: [ROOT]/includes/acp/acp_extensions.php
LINE: 304
CALL: phpbb\extension\manager->purge_step()

FILE: [ROOT]/includes/functions_module.php
LINE: 676
CALL: acp_extensions->main()

FILE: [ROOT]/adm/index.php
LINE: 82
CALL: p_master->load_active()

δεδομενο οτι χρειαζεται το εν λογο κουμπι μπας και υπαρχει καποιος τροπος να ενεργοποιηθει ξανα το κουμπι αυτο διοτι το φορουμ αποσο βλεπεται και στην εικονα ειναι σχετικο με καποιο συγκεκριμενο αυτοκινητο.οποιος μπωρει να βωηθησει θα το εκτιμουσα πολυ.σας ευχαριστω για το χρονο σας. και συγνωμη αν το εβαλα σε λαθος κατηγορια αλλα το θεωρο συνθετο προβλημα ακι το εβαλα εδω.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.

Άβαταρ μέλους
greko11
Συντονιστής
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 307
Εγγραφή: Παρ 25 Μαρ 2016, 19:35
Τοποθεσία: Γρηγόρης@ Θεσ/νίκη
Επικοινωνία:

Re: προβλημα με extension

Δημοσίευση από greko11 » Πέμ 15 Νοέμ 2018, 21:11

Το θέμα που λες promaterial που το κατέβασες ?
Δεν παρέχεται υποστήριξη μέσω προσωπικών μηνυμάτων, γι' αυτό υπάρχει το φόρουμ.
Με το δικό σας πρόβλημα αν υπάρχει στο φόρουμ μπορεί να βοηθήσει και κάποιο άλλο μέλος.

Άβαταρ μέλους
vasilise21
Μέλος
Μέλος
Δημοσιεύσεις: 120
Εγγραφή: Κυρ 6 Νοέμ 2016, 22:34
Τοποθεσία: λεσβος

Re: προβλημα με extension

Δημοσίευση από vasilise21 » Πέμ 15 Νοέμ 2018, 21:26

Αν θυμάμαι καλά από τον ίδιο το συγγραφέα του. Είναι καιρός τώρα. Από το ομονυμο site. Έψαχνα βασικά για premium και καταλήξαμε σαυτο

Άβαταρ μέλους
greko11
Συντονιστής
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 307
Εγγραφή: Παρ 25 Μαρ 2016, 19:35
Τοποθεσία: Γρηγόρης@ Θεσ/νίκη
Επικοινωνία:

Re: προβλημα με extension

Δημοσίευση από greko11 » Πέμ 15 Νοέμ 2018, 21:35

Ένταξη το βρήκα και δουλεύει μια χαρά το Thanks for posts
Στιγμιότυπο από 2018-11-15 21-32-14.png
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Δεν παρέχεται υποστήριξη μέσω προσωπικών μηνυμάτων, γι' αυτό υπάρχει το φόρουμ.
Με το δικό σας πρόβλημα αν υπάρχει στο φόρουμ μπορεί να βοηθήσει και κάποιο άλλο μέλος.

Άβαταρ μέλους
vasilise21
Μέλος
Μέλος
Δημοσιεύσεις: 120
Εγγραφή: Κυρ 6 Νοέμ 2016, 22:34
Τοποθεσία: λεσβος

Re: προβλημα με extension

Δημοσίευση από vasilise21 » Πέμ 15 Νοέμ 2018, 21:40

Το πρόβλημα μας είναι όμως ότι και στο τεστ φόρουμ πάλι δε φενεται. Τα ερρορ όλα αυτά πως μπωρει να διορθωθούν και να επανέλθει το κουμπί αυτό;;

Άβαταρ μέλους
greko11
Συντονιστής
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 307
Εγγραφή: Παρ 25 Μαρ 2016, 19:35
Τοποθεσία: Γρηγόρης@ Θεσ/νίκη
Επικοινωνία:

Re: προβλημα με extension

Δημοσίευση από greko11 » Πέμ 15 Νοέμ 2018, 21:45

Μήπως χτυπάει με κάποιο άλλο extension , πια άλλα extension έχεις.
Δεν παρέχεται υποστήριξη μέσω προσωπικών μηνυμάτων, γι' αυτό υπάρχει το φόρουμ.
Με το δικό σας πρόβλημα αν υπάρχει στο φόρουμ μπορεί να βοηθήσει και κάποιο άλλο μέλος.

Άβαταρ μέλους
vasilise21
Μέλος
Μέλος
Δημοσιεύσεις: 120
Εγγραφή: Κυρ 6 Νοέμ 2016, 22:34
Τοποθεσία: λεσβος

Re: προβλημα με extension

Δημοσίευση από vasilise21 » Πέμ 15 Νοέμ 2018, 21:47

Τα έχω απενςργοποιησει όλα και τα ξαναέβαλα ένα ένα και πάλι τα ίδια. Αλλά το τι φοράω μέσα δε θυμάμαι γιατί είμαι εκτός σπιτιού τώρα. Μις πάω θα το δω και θα σε ενημερώσου.

Άβαταρ μέλους
greko11
Συντονιστής
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 307
Εγγραφή: Παρ 25 Μαρ 2016, 19:35
Τοποθεσία: Γρηγόρης@ Θεσ/νίκη
Επικοινωνία:

Re: προβλημα με extension

Δημοσίευση από greko11 » Πέμ 15 Νοέμ 2018, 21:51

μπορείς μα το ενεργοποιήσεις για λίγο να δω τα error .
Δεν παρέχεται υποστήριξη μέσω προσωπικών μηνυμάτων, γι' αυτό υπάρχει το φόρουμ.
Με το δικό σας πρόβλημα αν υπάρχει στο φόρουμ μπορεί να βοηθήσει και κάποιο άλλο μέλος.

Άβαταρ μέλους
vasilise21
Μέλος
Μέλος
Δημοσιεύσεις: 120
Εγγραφή: Κυρ 6 Νοέμ 2016, 22:34
Τοποθεσία: λεσβος

Re: προβλημα με extension

Δημοσίευση από vasilise21 » Πέμ 15 Νοέμ 2018, 22:06

μισο λεπτακι και το ενεργοποιο αν και ειναι αυτα που δειχνω στη φωτο που εβαλα σαν συνημενο

μεσα στα ποστ θα τα δεις τα ερρορ φιλε μου

Άβαταρ μέλους
greko11
Συντονιστής
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 307
Εγγραφή: Παρ 25 Μαρ 2016, 19:35
Τοποθεσία: Γρηγόρης@ Θεσ/νίκη
Επικοινωνία:

Re: προβλημα με extension

Δημοσίευση από greko11 » Πέμ 15 Νοέμ 2018, 22:33

θα το διαγράψεις εντελώς και από τη βάση,θα μπεις στο phpmyadmin και θα διαγράψεις και τον πινάκα phpbb_thanks.
Και μετά θα το ξανά εγκαταστήσεις πάλι.
Δεν παρέχεται υποστήριξη μέσω προσωπικών μηνυμάτων, γι' αυτό υπάρχει το φόρουμ.
Με το δικό σας πρόβλημα αν υπάρχει στο φόρουμ μπορεί να βοηθήσει και κάποιο άλλο μέλος.

Απάντηση