Πρόβλημα εμφάνισης σε Firefox Android

Υποστήριξη σχετικά με οποιοδήποτε θέμα του phpBB (σειρά εκδόσεων 3.2.x).
Σημείωση: Εδώ μπορείτε να αναζητάτε βοήθεια για τη λειτουργία του phpBB μόνο.
Άβαταρ μέλους
gtsoukn
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
Δημοσιεύσεις: 202
Εγγραφή: Τετ 10 Αύγ 2016, 20:04
Τοποθεσία: Γιώργος @ Πάτρα
Επικοινωνία:

Πρόβλημα εμφάνισης σε Firefox Android

Δημοσίευση από gtsoukn » Παρ 9 Ιουν 2017, 15:10

Καλησπέρα.

Μετά την αναβάθμιση σε 3.2 διαπίστωσα ότι υπάρχει πρόβλημα στην εμφάνιση του forum (http://forum.4gps.gr) σε "κινητή συσκευή".
Το στυλ που έχω είναι το SE Square Left.
Οι μόνες αλλαγές που έκανα στα στυλ είναι η αλλαγή του logo.

Σε Firefox με το SE Square Left υπάρχει πρόβλημα ενώ με το prosilver εμφανίζεται κανονικά. Το πρόβλημα παραμένει ακόμα κι αν βάλω το στυλ ως έχει.
Με Chrome που το δοκίμασα δεν υπάρχει πρόβλημα.
Τι μπορεί να συμβαίνει;

Άβαταρ μέλους
gtsoukn
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
Δημοσιεύσεις: 202
Εγγραφή: Τετ 10 Αύγ 2016, 20:04
Τοποθεσία: Γιώργος @ Πάτρα
Επικοινωνία:

Re: Πρόβλημα εμφάνισης σε Firefox Android

Δημοσίευση από gtsoukn » Σάβ 10 Ιουν 2017, 12:26

Άκυρο...

Μόλις μπήκα από το κινητό για πάρω στιγμιότυπο οθόνης και να το ανεβάσω εδώ και είδα ότι πλέον εμφανίζεται σωστά.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε.

Άβαταρ μέλους
ALX
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
Δημοσιεύσεις: 175
Εγγραφή: Πέμ 16 Ιουν 2016, 08:10
Τοποθεσία: Aθήνα
Επικοινωνία:

Re: Πρόβλημα εμφάνισης σε Firefox Android

Δημοσίευση από ALX » Παρ 16 Ιουν 2017, 22:11

Με τους browsers κάτι παίζει πάντως. Από browser σε browser βλέπεις διάφορα κουλά. Δεν ξέρω αν θυμάται κανένας από άλλα θέματα, αλλά έμπαινα με Chrome από το κινητό και από το σπίτι στο πισί και είχα συνεχώς αποσυνδέσεις. Προσπαθούσα να βρω τι φταίει στο φόρουμ και μου το κάνει αυτό. Είχα αποσυνδέσεις και από το PC και από το κινητό. Ειδικά από το κινητό ήταν τραγικό το πρόβλημα. Συνδεόμουν και έμπαινα να κάνω ποστ. Πατούσα υποβολή και με έβαζε ξανά να συνδεθώ χάνοντας φυσικά ότι είχα γράψει. Πολλές φορές έγραφα ολόκληρα σεντόνια και τα έχανα!!! :cry:

Έτσι σταμάτησα να μπαίνω με chrome. Μπαίνω και από το ΠιΣί και από το κινητό με Opera έτσι για να δω.
Ε ...από τότε που μπαίνω με Opera αποσύνδεση ποτέ! Το ίδιο και από τον Dolphin. Μόνο με chrome ήταν το πρόβλημα. Άντε τώρα να καταλάβω τι φταίει και το κάνει!

Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης