Board3 και στυλ

Υποστήριξη σχετικά με τις επεκτάσεις (extensions) του phpBB, σειρά εκδόσεων 3.1.x
Σημείωση: Εδώ μπορείτε να αναζητάτε βοήθεια για τις τροποποιήσεις του phpBB μόνο.
Άβαταρ μέλους
ALX
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
Δημοσιεύσεις: 204
Εγγραφή: Πέμ 16 Ιουν 2016, 08:10
Τοποθεσία: Aθήνα
Επικοινωνία:

Re: Board3 και στυλ

Δημοσίευση από ALX » Πέμ 14 Ιούλ 2016, 11:29

Άλλο πρόβλημα :(

Όταν μπεις και κάνεις κάπου ποστ, το πόρταλ δεν ενημερώνεται παρόλο το refresh να ανεβάσει πάνω πάνω το απαντημένο θέμα.

Δείτε εδώ, ενώ έχω απαντήσει ήδη και στην index φαίνομαι ως τελευταίος που απάντησε
index.png
στο πόρταλ παρόλο που έχω κάνει ctrl+F5 refresh δείχνει τελευταία απάντηση από άλλο μέλος.
portal1.png
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.

Άβαταρ μέλους
ALX
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
Δημοσιεύσεις: 204
Εγγραφή: Πέμ 16 Ιουν 2016, 08:10
Τοποθεσία: Aθήνα
Επικοινωνία:

Re: Board3 και στυλ

Δημοσίευση από ALX » Παρ 15 Ιούλ 2016, 08:34

Για το παραπάνω δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι?

Πολύ περίεργο να μην ανανεώνει άμεσα τις νέες απαντήσεις. Μιλάμε ότι κάνει τουλάχιστον 10 λεπτά να εμφανιστεί στο πόρταλ η τελευταία απάντηση. :shock:
Φταίει το πόρταλ board3 ή κάτι άλλο? Στην index πάντως φαίνονται αμέσως τα ποστ κανονικά.

Να το βγάλω και να δοκιμάσω το Kiss portal?

Άβαταρ μέλους
ALX
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
Δημοσιεύσεις: 204
Εγγραφή: Πέμ 16 Ιουν 2016, 08:10
Τοποθεσία: Aθήνα
Επικοινωνία:

Re: Board3 και στυλ

Δημοσίευση από ALX » Κυρ 17 Ιούλ 2016, 18:05

Έβγαλα άκρη μόνος μου τελικά.

Όσοι έχουν το ίδιο πρόβλημα ας κάνουν τα παρακάτω και θα στρώσει το πορταλ

Κάντε τις αλλαγές που δίνω στα παρακάτω δύο αρχεία. Το έδωσα και στο επίσημο site τους να το έχουν κι αυτοί στα discussion του board3.

Στο ext/board3/portal/modules/resent.php (γραμμές 139 - 165 και 192)

Βρες

Κώδικας: Επιλογή όλων

		$result = $this->db->sql_query_limit($sql, $this->config['board3_max_topics_' . $module_id], 0 , 600);
Αντικατέστησε με

Κώδικας: Επιλογή όλων

		$result = $this->db->sql_query_limit($sql, $this->config['board3_max_topics_' . $module_id], 0 , 30);
Βρες

Κώδικας: Επιλογή όλων

		$result = $this->db->sql_query_limit($sql, $this->config['board3_max_topics_' . $module_id], 0, 600);
Αντικατέστησε με

Κώδικας: Επιλογή όλων

		$result = $this->db->sql_query_limit($sql, $this->config['board3_max_topics_' . $module_id], 0, 30);
Βρες

Κώδικας: Επιλογή όλων

		$result = $this->db->sql_query_limit($sql, $this->config['board3_max_topics_' . $module_id], 0, 600);
Αντικατέστησε με

Κώδικας: Επιλογή όλων

		$result = $this->db->sql_query_limit($sql, $this->config['board3_max_topics_' . $module_id], 0, 30);

Στο ext/board/portal/portal/fetch_posts.php (γραμμή 269)

Βρες

Κώδικας: Επιλογή όλων

			$result = $this->db->sql_query_limit($sql, $number_of_posts, $start, 600);
Αντικατέστησε με

Κώδικας: Επιλογή όλων

			$result = $this->db->sql_query_limit($sql, $number_of_posts, $start, 30);

Άβαταρ μέλους
ALX
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
Δημοσιεύσεις: 204
Εγγραφή: Πέμ 16 Ιουν 2016, 08:10
Τοποθεσία: Aθήνα
Επικοινωνία:

Re: Board3 και στυλ

Δημοσίευση από ALX » Τρί 19 Ιούλ 2016, 13:02

Αυτή τη διάσταση στο πόρταλ μπορώ να την αυξομειώσω από κάπου? Έχω βρει από που γίνεται για τις στήλες των προβολών και των απαντήσεων, αλλά όχι γι' αυτή.
coloumn.png
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.

Άβαταρ μέλους
TJK
Μέλος
Μέλος
Δημοσιεύσεις: 130
Εγγραφή: Τετ 6 Απρ 2016, 13:52
Τοποθεσία: Τόλης@Λάρισα
Επικοινωνία:

Re: Board3 και στυλ

Δημοσίευση από TJK » Παρ 12 Αύγ 2016, 13:10

Βλέπω ότι το absolution αναβαθμίστηκε στη νέα έκδοση 3.1.9. Θα το βρείτε εδώ.

Άβαταρ μέλους
ALX
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
Δημοσιεύσεις: 204
Εγγραφή: Πέμ 16 Ιουν 2016, 08:10
Τοποθεσία: Aθήνα
Επικοινωνία:

Re: Board3 και στυλ

Δημοσίευση από ALX » Τρί 23 Αύγ 2016, 20:54

Ξέρει κανένας από που μπορούμε να πειράξουμε το μέγεθος ή τουλάχιστον το χρώμα της γραμματοσειράς των τελευταίων θεμάτων στο πόρταλ?
Είναι ίδιο μέγεθος και χρώμα με την κατηγορία από κάτω και μπερδεύεται το μάτι!
Στη παλιά έκδοση και στο absolution που είχα, το είχα κάνει. Εδώ δεν βγάζω άκρη.

Άβαταρ μέλους
tzampatzis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 203
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2016, 09:02
Τοποθεσία: Παναγιώτης@Λέσβος
Επικοινωνία:

Re: Board3 και στυλ

Δημοσίευση από tzampatzis » Τετ 24 Αύγ 2016, 01:05

Είναι στο live forum σου? Μπορείς να μου δείξεις με ένα screenshot τι θες να αλλαχθεί?
Δεν παρέχεται υποστήριξη μέσω προσωπικών μηνυμάτων, γι' αυτό έχουμε το phpBBgr.com

Άβαταρ μέλους
ALX
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
Δημοσιεύσεις: 204
Εγγραφή: Πέμ 16 Ιουν 2016, 08:10
Τοποθεσία: Aθήνα
Επικοινωνία:

Re: Board3 και στυλ

Δημοσίευση από ALX » Τετ 24 Αύγ 2016, 07:56

Untitled.png
To τίτλο του θέματος, θέλω να του μεγαλώσω λίγο το μέγεθος των γραμμάτων ή έστω το χρώμα ώστε να ξεχωρίζει καλύτερα από τις υπόλοιπες γραμματοσειρές που αναφέρουν πχ το φόρουμ που βρίσκεται το θέμα.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.

Άβαταρ μέλους
tzampatzis
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Δημοσιεύσεις: 203
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2016, 09:02
Τοποθεσία: Παναγιώτης@Λέσβος
Επικοινωνία:

Re: Board3 και στυλ

Δημοσίευση από tzampatzis » Σάβ 27 Αύγ 2016, 15:08

Σόρρυ άργησα.
Μέσα στο links.css πας και βρίσκεις το

Κώδικας: Επιλογή όλων

a.topictitle {
	font-family: "Trebuchet MS", Helvetica, Arial, Sans-serif;
	font-size: 1.2em;
	font-weight: bold;
	text-decoration: none;
}
Και το αλλάζεις κατα το δοκούν.
Δεν παρέχεται υποστήριξη μέσω προσωπικών μηνυμάτων, γι' αυτό έχουμε το phpBBgr.com

Άβαταρ μέλους
ALX
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
Δημοσιεύσεις: 204
Εγγραφή: Πέμ 16 Ιουν 2016, 08:10
Τοποθεσία: Aθήνα
Επικοινωνία:

Re: Board3 και στυλ

Δημοσίευση από ALX » Κυρ 28 Αύγ 2016, 11:04

Που βρίσκεται αυτό το αρχείο, γιατι δεν το βρίσκω. :?

Απάντηση