Happy Dogs World

Εδώ μπορείτε να μας δείχνετε τις προσωπικές ιστοσελίδες και να κάνετε ανταλλαγή Banner

Σημείωση. Σελίδες χωρίς copyright ή με παράνομο υλικό θα διαγράφονται.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Πριν προσθέσετε την ιστοσελίδα σας διαβάστε πρώτα τους όρους χρήσης http://phpbbgr.com/rules/

Μόνο ιστοσελίδες που έχουν σχέση με το phpbb διαφορετικά θα κλειδώνονται και στην συνέχεια θα διαγράφονται.

Απ: Happy Dogs World

Δημοσίευσηαπό asxetos » Σάβ 27 Ιουν 2009, 15:20

:lol: Πάω να το δοκιμάσω! Ευχαριστώ! :mrgreen:
asxetos
Μέρα νύχτα εδώ
Μέρα νύχτα εδώ

Δημοσίευσηαπό asxetos » Σάβ 27 Ιουν 2009, 15:35

:roll: Να σε ρωτήσω κάτι αν ξέρεις.... Επιδή φτιάχνω γενικά πράγματα στο φορουμ τοπικα και θα τα ανεβάσω όλα μαζί αργότερα και αφου τελιώσω... σαν ιδεα μου αρεσει αρκετά :mrgreen: αλλα εδώ στην δοκιμη τοπικά, αργεί να ανοίξει η σελίδα μετά την προσθηκη! Λες να αργει και στο On line?

Επίσης αν θελω να το προσθεσω και στην δευτερη εμφάνηση που έχω prosilver special, πως το προσθετω? Το έβαλα στο common αλλά λειτουργεί από την μέση της σελίδας και πάνω! Από την μέση και κάτω παραμένει το γκρί!
asxetos
Μέρα νύχτα εδώ
Μέρα νύχτα εδώ

Δημοσίευσηαπό tzampatzis » Σάβ 27 Ιουν 2009, 18:21

Οτι θα αργεί λίγο είναι γεγονός, διότι είναι μια εικόνα περίπου 20ΚΒ που φαντάσου οτι πολλαπλασιάζεται περίπου 100 φορές και κάτι οπότε πάμε στα 2000ΚΒ (περίπου δηλαδή 2ΜΒ παραπάνω πράμα για να κατεβάσει ο χρήστης), με τις συνδέσεις DSL δεν είναι εμφανής η διαφορά, αλλά με απλές συνδέσεις και με mobile συνδέσεις είναι ορατό...

Κοιτάζω τώρα το άλλο με το prosilver...
Οτιδήποτε δεν συμφωνεί με τους κανόνες ή επηρεάζει την ψυχική μου υγεία θα τροποποιείται κατάλληλα... :)
Πολιτική της σελίδας είναι να μην περέχεται υποστήριξη μέσω προσωπικών μηνυμάτων
Άβαταρ μέλους
tzampatzis
Super Mod
Super Mod

Δημοσίευσηαπό asxetos » Σάβ 27 Ιουν 2009, 18:30

:roll: το πρόβλημα με αυτά είναι ότι έχω αρκετούς χρήστες εκτός Αθήνας (πράγμα που σημένει ότι δεν έχουν και καλό σήμα) και οι περισσότεροι από αυτούς έχουν mobile συνδέσεις! :roll:

Από θέμα server πια δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί είμαστε σε vps αλλά δεν ξέρω για τις συνδέσεις τους! :roll:
asxetos
Μέρα νύχτα εδώ
Μέρα νύχτα εδώ

Δημοσίευσηαπό tzampatzis » Σάβ 27 Ιουν 2009, 18:34

Μπορείς να το βάλεις δοκιμαστικά και αν έχουν παράπονα να το βγάλεις...

Σχετικά με το background από το prosilver μην το κάνεις στο common.css αλλά στο colours.css, θα βρείς:
Κώδικας: Επιλογή όλων
html, body {
   color: #536482;
   background-color: #FFFFFF;
}

Και θα το αλλάξεις με:
Κώδικας: Επιλογή όλων
html, body {
   color: #536482;
   background-color: #FFFFFF;
   background-image : url('./images/water_54.gif');
}
.
Οτιδήποτε δεν συμφωνεί με τους κανόνες ή επηρεάζει την ψυχική μου υγεία θα τροποποιείται κατάλληλα... :)
Πολιτική της σελίδας είναι να μην περέχεται υποστήριξη μέσω προσωπικών μηνυμάτων
Άβαταρ μέλους
tzampatzis
Super Mod
Super Mod

Απ: Απ: Happy Dogs World

Δημοσίευσηαπό diastasi » Σάβ 27 Ιουν 2009, 21:40

tzampatzis έγραψε:Οτι θα αργεί λίγο είναι γεγονός, διότι είναι μια εικόνα περίπου 20ΚΒ που φαντάσου οτι πολλαπλασιάζεται περίπου 100 φορές και κάτι οπότε πάμε στα 2000ΚΒ (περίπου δηλαδή 2ΜΒ παραπάνω πράμα για να κατεβάσει ο χρήστης), με τις συνδέσεις DSL δεν είναι εμφανής η διαφορά, αλλά με απλές συνδέσεις και με mobile συνδέσεις είναι ορατό...

Κοιτάζω τώρα το άλλο με το prosilver...

:) Με συγχωρεις αλλα εδω θα σε διορθωσω φιλε Παναγιωτη..
Η εικονα φορτωνεται μια φορα (20ΚΒ) και απλά πολλαπλασιαζεται στον browser απο τον κωδικα. Αν ηταν ετσι δεν θα χρειαζοταν να κανουμε backrounds 100 X 2 px (300bytes) και να το κανουμε repeat 450 φορες για να βγει φοντο πλατους 900 px.
Θα καναμε ενα 100 X 900 και θα τελειωνε η δουλεια, κι οσο βγει σε μεγεθος αρχειου :wink:

Το οτι αργει ειναι εμφανεστατο. Φυσαλιδες, χιονια και αλλα συναφη παραμυθακια javascriptοειδη κανουν το PC να σερνεται και οχι την συνδεση ADSL.
Εγω πχ δεν εχω κανενα PC που να "πυροβολει". Οταν εβαλα τα χιονια στο φορουμ τα Χριστουγεννα, κοντεψα να δω ...καλοκαιρι μεχρι να φορτωνει τις σελιδες :mrgreen:
Φιλε μου ασχετε, αστα τα φυσαλλιδακια κατα μερος. Το κυμα ομως μπορεις να το αφησεις πιστευω.
Μη ξεχνας οτι εκτος απο συνδεσεις, καποιοι χρηστες δεν εχουν καν PC που πυροβολουν.
Χρησιμοποιειστε Ελληνικα για να ειστε κατανοητοι
Δεν απαντω σε ΠΜ - γιαυτο υπαρχει το φορουμ
http://thraki.info / e-magazi.gr Το δικό σας μαγαζί
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
diastasi
Μεταφραστής
Μεταφραστής

Δημοσίευσηαπό asxetos » Σάβ 27 Ιουν 2009, 21:46

Μα μέχρι τώρα δεν έχει πει κανένας τίποτα για τις μπορυρμπουλήθρες! Σε κανέναν δεν έχει δείξει πρόβλημα ταχύτητας το φόρουμ! Γι αυτό αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν βάλω τα κύμματα! :roll: Απλά φοβάμε τους χρήστες που έχουν mobile συνδέσεις! Όσο για τις φυασαλίδες, στο εγκυόμαι από πριν που ήτανσε απλό σέρβερ, δεν υπήρχε κανένα απολύτος πρόβλημα! :wink:
asxetos
Μέρα νύχτα εδώ
Μέρα νύχτα εδώ

Δημοσίευσηαπό tzampatzis » Σάβ 27 Ιουν 2009, 23:07

diastasi έγραψε::) Με συγχωρεις αλλα εδω θα σε διορθωσω φιλε Παναγιωτη..
Η εικονα φορτωνεται μια φορα (20ΚΒ) και απλά πολλαπλασιαζεται στον browser απο τον κωδικα. Αν ηταν ετσι δεν θα χρειαζοταν να κανουμε backrounds 100 X 2 px (300bytes) και να το κανουμε repeat 450 φορες για να βγει φοντο πλατους 900 px.
Θα καναμε ενα 100 X 900 και θα τελειωνε η δουλεια, κι οσο βγει σε μεγεθος αρχειου :wink:

Μπορώ να συμφωνήσω απόλυτα σε αυτό (γι' αυτό εξάλλου στα temporary internet files μας έχει την εικόνα μια φορά.

Ωστόσο και ο πολλαπλασιασμός της εικόνας επιβαρύνει το σύστημα, θα σου πρότεινα να κρατήσεις ένα από τα δύο, ή τις φυσαλίδες, ή το κύμα,... Δεν έχει να κάνει με το πόσο φορτίο μπορεί να σηκώσει ο server σου, αλλά με το πόσο φορτίο μπορούν να αντέξουν τα terminal (οι υπολογιστές που το βλέπουν)..

Σχετικά με τα χιόνια που έλεγε ο Αντώνης (diastasi) Εγώ με 4 πυρήνες 2,5 GHz έκαστος πηρύνας και 4GB RAM και ήμουν στο 50% (αν θυμάμαι καλά ή στο 30%) της ολικής απόδοσης....

Αλλά και πάλι it's up to you... Ότι θες κάνεις (φωτιά το βάζεις και το καίς που λέμε... :lol: )
Άβαταρ μέλους
tzampatzis
Super Mod
Super Mod

Δημοσίευσηαπό diastasi » Κυρ 28 Ιουν 2009, 20:29

tzampatzis έγραψε:...Εγώ με 4 πυρήνες 2,5 GHz έκαστος πηρύνας και 4GB RAM και ήμουν στο 50% (αν θυμάμαι καλά ή στο 30%) της ολικής απόδοσης....

εμ.. κατι ξερω κι εγω που σου λεω για πυραυλακια και... λατερνες :mrgreen:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
diastasi
Μεταφραστής
Μεταφραστής

Δημοσίευσηαπό asxetos » Παρ 03 Ιούλ 2009, 16:30

Τα εκατοστήσαμε! :mrgreen: (τα μέλη εννοώ!) :mrgreen: σε 2,5 μήνες! Καλά πάμε! :mrgreen:
asxetos
Μέρα νύχτα εδώ
Μέρα νύχτα εδώ

Δημοσίευσηαπό asxetos » Τετ 30 Σεπ 2009, 14:37

Ξανά εδώ, για την ανακοίνωση δημιουργίας νέου special team forum!

Θεωρώντας ότι η Οικολογία έχει άμεση σχέση με τα ζώα και τους ανθρώπους είχαμε από την έναρξη λειτουργίας του φόρουμ κατηγορία Οικολογία! Στο νέο Special Team λοιπόν, θα συμετέχουν σχεδιαστές, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, οικολόγοι καθώς και κάθε σχετικός ειδικευμένος που θα μας εξηγήσουν με τον δικό τους τρόπο την ανάγκη εγκατάληψης του σημερινού τρόπου δόμησης και στροφή στα βιοκλιματικά κτίρια, επιπτώσεις στο περιβάλλον κλπ

ECO DESIGN

Άνθρωπος και περιβάλλον. Μια σχέση άμεσης αλληλεπίδρασης.
Αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα της προστασίας του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε, της ανάπτυξης της οικολογικής συνείδησης όλων των πολιτών και με την ελπίδα να βάλουμε κι εμείς ένα μικρό λιθαράκι στον κόσμο που θα παραδώσουμε στις ερχόμενες γενιές, αποφασίσαμε να δραστηριοποιηθούμε και σε θέματα Οικολογίας.
asxetos
Μέρα νύχτα εδώ
Μέρα νύχτα εδώ

Δημοσίευσηαπό asxetos » Κυρ 04 Οκτ 2009, 11:45

:mrgreen: Από σήμερα διαθέσιμο και το τριμηνιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό μας στην σελίδα των μεταφοτρώσεων με ενημερωτικό χαρακτήρα από όλες τις βασικές κατηγορίες του forum ελεύθερο στους επισκέπτες και μέλη μας!

Υ.Γ. Αν έχει κάποιος από εσάς καλύτερη λύση για την διανομή του περιοδικού στους επισκέπτες και μέλη μας από αυτή του Download mod είναι ευπρόσδεκτη, αλλά νομίζω ότι το βολευτίκαμε πολύ, άσχετα αν αυτό έχει άλλη χρήση! :mrgreen:
asxetos
Μέρα νύχτα εδώ
Μέρα νύχτα εδώ

Δημοσίευσηαπό diastasi » Κυρ 04 Οκτ 2009, 12:54

Το πιο απλό θα ήταν να τα βάζεις σε έναν φάκελο ξεχωριστό πχ. /magazine/ και να δίνεις το λινκ του για download.
εκει θα μπορουσες να κανεις και archiving.
Δηλ. οποιος δωσει το http://www.istoselida.gr/magazine/01_October09.pdf θα παρει το εντυπο.
Εαν δωσει μονο το http://www.istoselida.gr/magazine θα εχει τη δυνατοτητα να δει ολη τη λιστα σε μορφη:
01_October09.pdf
02_November09.pdf
03_December09.pdf
04_January10.pdf

Και να κατεβασει και καποιο παλιο. Ουτε mod ουτε τιποτα :)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
diastasi
Μεταφραστής
Μεταφραστής

Δημοσίευσηαπό asxetos » Κυρ 04 Οκτ 2009, 14:23

:oops: Καλό αυτό, αλλά δεν μπορείς να έχεις στατηστικά! Ή μπορείς? :roll:
asxetos
Μέρα νύχτα εδώ
Μέρα νύχτα εδώ

Δημοσίευσηαπό diastasi » Κυρ 04 Οκτ 2009, 21:06

βεβαιως και μπορείς.
Google analytics ή ακομη και τα στατιστικα toy server που ειναι εξισου αναλυτικα.
Καλιστα μπορεις να ψαξεις για καποιο download script (υπαρχουν αρκετα free στο Ιντερνετ)
Εγω πχ βρηκα ωραιοτατο script για upload που ειναι ακομη πιο δυσκολο.
Εαν θελεις μπορω να κοιταξω :wink:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
diastasi
Μεταφραστής
Μεταφραστής

ΠροηγούμενηΕπόμενο

• Παραπλήσια θέματα
    Απαντήσεις